Bejelentkezés

x
Search & Filters

Első koncertjeire készül a Power Trip Riley Gale halála óta



2020. augusztus 24-én, mindössze 35 éves korában hunyt el a Power Trip frontembere, Riley Gale. A bandáról azóta nem sokat lehetett hallani, most azonban bejelentették, hogy idén lesz néhány koncertjük és elsőként június 8-án láthatja őket újra a közönség a kaliforniai No Values fesztiválon, ahol rajtuk kívül többek közt Iggy Pop, a Social Distortion, a The Dillinger Escape Plan, a The Damned és a Bad Religion is fellép.
 
Blake Ibanez, Nick Stewart, Chris Whetzel és Chris Ulsh az alábbi közleményt posztolták a közösségi oldalakon.
 
"Szinte napra pontosan négy éve volt a Power Trip legutóbbi koncertje, amelyről akkor még egyikünk sem tudta, hogy jó ideig az utolsó is lesz. Az azóta eltelt időszakot fájdalom és gyász övezte a testvérünk, Riley halála miatt. Sajnos a múlton nem tudunk változtatni, az emléke viszont örökre velünk marad. Nagyon sokat gondolkoztunk a Power Trip jövőjén és mindig oda lyukadtunk ki, hogy ezt a bandát a kitartás, az ellenállás és mindenekelőtt a zene iránti szeretetünk jegyében alapítottuk, és hálásak vagyunk azért, hogy sok embert ismerhettünk meg ennek köszönhetően.
 
Elmondhatatlanul jólesik nekünk, hogy végig mellettünk álltatok és a legnehezebb időszakban is támogattatok minket. Úgy érezzük, most jött el a visszatérés ideje, így örömmel jelentjük be, hogy június 8-án a No Values fesztiválon láthattok minket és több koncertet is tervezünk 2024-re. Ezeken a bulikon jó barátunk, a Fugitive-ból és a Skourge-ből ismert Seth Gilmore énekel majd. Hamarosan újabb infókkal jelentkezünk. Riley Gale és Power Trip mindörökké!"