Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezek az előadók kerülnek be idén a Rock And Roll Hírességek Csarnokába



Nyilvánosságra hozták azon előadok nevét, akiket október 19-én beiktatnak a Rock And Roll Hírességek Csarnokába és a listán Ozzy Osbourne és a Foreigner is szerepel Cher, Mary J. Blige, a Dave Matthews Band, a Kool & The Gang, Peter Frampton és az A Tribe Called Quest mellett.
 
A szabályok értelmében idén olyan előadók kerülhettek be a jelöltek közé, akiknek első albuma vagy kislemeze legalább 25 évvel ezelőtt, vagyis 1999-ben jelent meg és sokakra voltak nagy hatással a munkásságukkal. Ozzy a Black Sabbath tagjaként már 2006 óta tagja a Csarnoknak, idén pedig a szólókarrierje miatt is megkapja ezt az elismerést.
 
A döntéshozókat rendszeresen számos kritika éri, mivel több meghatározó zenekart is csak hosszú évek után, vagy egyáltalán nem iktattak be. A KISS 1999-ben felelt meg először a kritériumoknak, de egészen 2014-ig kellett várniuk. Ekkor lett a Csarnok tagja a Deep Purple is, akik 1993 óta bármikor bekerülhettek volna, az Iron Maiden és a Motörhead beiktatása pedig még mindig várat magára.