Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezek a legjobb metalos játékok!



Nem meglepő, hogy a rock és a metal hatása idővel az online- és a videojátékok világára is kiterjedt, és már több olyan játék is van, amely kifejezetten a kemény zenékre vagy valamelyik világhírű bandára épül. A BraveWords most ezek közül nevezte meg a szerintük legjobb hármat.
 
1. Motörhead: a név természetesen magáért beszél, ha pedig valaki egyszerre imádja Lemmy-éket és a klasszikus játékgépeket, ne is keresgéljen tovább: a Net Entertainment fejlesztése biztos bejön majd neki, ráadásul olyan dalokat hallgathat közben, mint a Born to Raise Hell és az Ace of Spades.
 
 
 
2. Brütal Legend: annak sem kell aggódnia, akit nem vonz a játéktermek és a kaszinók világa, a Brütal Legend ugyanis egy olyan akció-kalandjáték, amelyet a heavy metal világa ihletett, ráadásul tele van látványos csatákkal, amiket úgy építhetünk fel lépésről lépésre, ahogyan egy koncert áll össze hangról hangra.
 
 
 
3. Doom: a Doom fejlesztői bevallottan nagy metalosok, így nem meglepő, hogy olyan neves bandák zenéi közül válogattak, mint a Pantera és a Slayer. A Doom játékok egyébként is remek szórakozást kínálnak, a jól ismert dalok pedig garantálják, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk.