Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért nem fog önéletrajzi könyvet írni David Coverdale



Korábban többször is felröppentek olyan pletykák, hogy a Whitesnake frontembere, David Coverdale önéletrajzi könyvet írna, sőt, az is elterjedt, hogy a mű címe How White Was My Snake? lesz, az énekes azonban most cáfolta ezt, ugyanakkor azt is elárulta, hogy valami mással viszont készül a rajongóknak.
 
"Ha lenne is könyvem, a feleségem azt akarná, hogy Soldier Of Fortune legyen a címe, utalva a Ritchie Blackmore-ral készített azonos című ezeréves dalomra. A nejem szerint a How White Was My Snake? méltatlan lenne az örökségemhez. De kár is ebbe belemenni, mert úgysem fogok könyvet írni. Ha megtenném, nyilván őszintének kellene lennem és abba is bele kellene mennem, hogy melyik dalt ki ihlette, én pedig nem szeretnék fájdalmat okozni senkinek, de főleg a családomnak nem. Ugyanakkor a videós tanácsadómmal éppen egy olyan koncepción dolgozunk, ami szerintem sokkal érdekesebb lenne, mint egy önéletrajzi könyv."
 
 
A riporter, Darren Paltrowitz azt is megjegyezte, hogy a legtöbb rocksztárral ellentétben Coverdale magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni, amit az énekes így magyarázott: "a legfontosabb szerintem az, hogy én sosem próbáltam megjátszani magam, emellett pedig a magánélet szent és sérthetetlen számomra. Egy zárt kis közösségben élünk, ahol nagyon odafigyelnek a családom védelmére. Én sosem akartam a magánéletemmel haknizni, mert szerintem ez egyáltalán nem tartozik mindenkire. Ettől függetlenül persze szívesen beszélgetek az emberekkel a közösségi oldalakon, ahol gyakran több millióan is megnézik a vicces, vagy éppen kicsit filozofikus videóimat. Éppen most indítunk majd egy új sorozatot Q.T. With D.C. címmel, amelynek keretében videókban válaszolok majd a rajongók kérdéseire. Nyilván itt is lesznek bizonyos témák, amiket kerülni fogok. Tawny-ról (Tawny Kitaen, David Coverdale 2021-ben elhunyt volt felesége, aki a Whitesnake több ikonikus klipjében is szerepelt) például biztos nem fogok beszélni, és tisztelek annyira mindenkit, akivel valaha együtt dolgoztam, hogy ne menjek bele semmilyen sárdobálásba."