Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért titkolta a mentális problémáit a Skid Row gitárosa, Dave "Snake" Sabo



A Skid Row gitárosa, Dave "Snake" Sabo évek óta őszintén beszél a mentális problémáiról, sokáig azonban titkolta ezeket és a Metal Edge-nek adott interjújában azt is elmondta, hogy miért.
 
"Annak idején sokkal nehezebb volt ez az egész, mert nem lehetett egyértelműen tudni, hogy pontosan miről is van szó, vagy mi okozhatja, és ez is közrejátszott abban, hogy senki sem akarta bevallani, hogy ilyesmivel küzd. Én is csak jóval később tudtam meg, hogy mi áll a háttérben, egy ideig teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy mikor milyen állapotban leszek, és mivel a társadalom lenézte a mentális problémákkal küzdőket, én is mindig megjátszottam magam. Folyton mosolyogtam, poénkodtam és igyekeztem a saját figyelmemet is elterelni arról, hogy mégis mi bajom lehet. Titkoltam, amíg csak bírtam, de a testem és az elmém egyszer csak megadta magát, és utána már nyilvánvaló volt, hogy valami gond van.
 
1986-ban alapítottuk a Skid Row-t, de a mentális problémáim már tizenéves koromban jelentkeztek, és mindig velem voltak, ha bármi jó vagy rossz történt velem a szakmai- vagy magánéletemben. Egyébként ez a mai napig így van. Az ilyesmi nem tűnik el csak úgy varázsütésre."