Bejelentkezés

x
Search & Filters

Gypo Circus - Mulatozás és Lada ajtó

Egy Lada ajtóval járja az országot a hazai etno-punk vonal legújabb képviselője, a Gypo Circus. Hogy miképpen került hozzájuk az 1200-as karosszériaelem, azt a zenekar sem tudja, de most az évzáró  turné keretében próbálják megtalálni a hátsóajtó eredeti gazdáját. A szóban forgó ajtó legközelebb a Gozsdu Manó Klubba érkezik természetesen a Gypoval együtt, akik december 19-én a Láma Dalai zenekarral együtt, egy igazi balkán hangulatú GPS ( Gypo Pillanatnyi Szolídparty ) koncerttel búcsúztatják a 2013-as évet.

A 2013-as fesztiválszezon igencsak lendületes volt a szegedi Gypo Circus számára. A srácok rengeteg fesztiválon felléptek, hol szólóban, hol pedig országos cimboráikkal, a Ganxsta Zolee és a Kartel-el együtt, és a Petőfi rádió is repertoárra tűzte a Polgármester című slágerüket.

Az emelkedett hangulatú bulikról készült videó anyagaikból viszont eddig kimaradt egy finoman szürreális élmény: az egyik, Guy Ritchie/ Blöff-hangulatú koncert utáni mulatozásból a turnébuszban ébredve a zenekarvezető basszusgitáros Kecskeméti Sanyi egy zöld színű 1200-es Lada hátsó ajtóval az ölében ébredt. A cefreszagú eszmélés után a csapatból senki sem emlékezett arra, hogyan kerülhetett a szovjet autóipar elpusztíthatatlan remeke a turnébuszba.

„Miután senkinek halvány gőze nem volt hogyan került hozzánk az elem, és a környékbelieknek sem hiányzott az ajtó, így velünk maradt. Először a budavári koncertünk után sorsoltuk volna ki a rajongó között, de most úgy döntöttünk kabalaként velünk marad, és az évvégi országjáró körúton ereklyeként mutatjuk be. Kapott egy pofás fényezést, amit mindenki megcsodálhat, aki eljön valamelyik bulinkra, sőt fotózkodni is lehet majd az ajtóval, de nem ér nagyon összefogdosni az új festést” - vázolta a részleteket Bandi a Gypo etno-horda énekes gitárosa.

A Gypo Circus jelenleg az új dalait veszi fel a stúdióban, majd mini országjáró túrára indulnak, aminek kiemelt állomása lesz a december 19-ei Gozsdu Manó Klub-beli koncertjük, ahol- a Láma Dalai együttessel közösen) ígéretükhöz híven garantált mulatozással, és egy izmos, etno-punk bulival köszönnek el idénre a fővárostól.

Gypo Circus/A Láma Dalai 2013 Lada Ajtour

2013. 12.19. 20:00 Budapest Gozsdu Manó Klub

http://soundcloud.com/gypocircus/sets/gypo-circus-szabad-e-a-szerelm/
http://www.youtube.com/user/GypoCircus
http://www.facebook.com/GypoCircus

 


 

Címkék: 
Gypo Circus
A Láma Dalai