Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így került a Suicidal Tendencies a Miami Vice-ba



A Miami Vice a 80-as évek egyik legnépszerűbb sorozata volt, a 2. évad 20. epizódjában pedig a Suicidal Tendencies is szerepelt az Institutionalized című dallal. A banda frontembere, Mike Muir pedig elmondta, hogyan kapták a felkérést.
 
"Egyszer csak felhívott valaki, hogy a Miami Vice-tól keres és szívesen látnának minket egy epizódban. Először azt hittem, hogy az egyik haverom szórakozik, de gondoltam, belemegyek a játékba, úgyhogy olyanokat kérdezgettem tőle, hogy hogy van Don Johnson. laughVégül azt mondta a fickó, hogy küldenek egy kocsit a címemre és valóban érkezett egy autó a megadott időpontban. Akkor kezdtem felfogni, hogy ez tényleg nem tréfa, amikor elővettek egy sokoldalas szerződést, amit egy csomó helyen alá kellett írnom. Ez azért már túl nagy fáradtság lett volna ahhoz, hogy egy magamfajta egyszerű srácot megszívassanak! laugh
 
Az külön vicces ebben az egészben, hogy bár a Miami Vice elképesztően népszerű volt, a punk közösség körében egyáltalán nem számított menőnek. Ennek ellenére rengetegen felhívtak, hogy láttak a sorozatban, én pedig visszakérdeztem, hogy az meg mégis hogy lehet? Erre csak hebegtek-habogtak, hogy igazából nem szokták nézni, de ezt a részt pont elkapták a tévében. Szóval véletlenül otthon ültek azon a péntek estén? Hát persze! smiley"