Bejelentkezés

x
Search & Filters

Station

 
Város: 
Tata
Helyszín: 
Időpont: 
2015. január 17. szombat, 20:30

Ha szereted a U2 zenéit, és szívesen eltöltenél egy estét a barátaiddal ezeket hallgatva, akkor január 17-én ruccanjatok át Tatára, a The Saloon Pubba, ahol a Station zenekar koncertezik – a rajongók legnagyobb örömére.   

 

Sunday Bloody Sunday, Pride, Angel of Harlem, One. Csak néhány azon U2 számok közül, amik biztosan hallhatóak lesznek a Station szombati koncertjén, Tatán, a The Saloon Pubban. A tribute zenekar az eredetihez hasonló, mégis valamelyest egyedi módon tolmácsolja majd a U2 legnagyobb slágereit és kevésbé ismert dalait is, melyekkel – hosszú idő után – ismét szeretnének örömet szerezni a közönségnek és rajongóiknak.

 

A banda egyébként már a kilencvenes évek közepén azért állt össze, hogy U2 dalokkal szórakoztassa a közönséget, és persze a zenészek saját magukat is. Az első felállásban, öt taggal nemcsak U2 számokat, hanem saját dalokat is énekeltek. Felléptek többek közt az E-klubban és Demjén Ferenc előzenekaraként a szegedi Dóm téren is.

 

2001-től még ismertebbek lettek, a Pecsában is többször koncerteztek, és tehetségkutatókat is nyertek. A következő évtől kezdve pedig nagyobb hangsúlyt fektettek arra is, hogy a U2 dalai mellett saját szerzeményeiket is még nagyobb számban mutathassák meg a közönségnek. 

 

2007-ben felfüggesztették működésüket, ám először Station U2 Bandként, majd 2010-től Station U2 Tribute Bandként mégis folytatták a közös munkát – a csapat Csákvári Gábor, Gaben közreműködésével zenélt tovább.

 

A tatai fellépésre már gőzerővel próbálnak, és mindannyian várják, hogy ott is találkozzanak a közönséggel. A koncert január 17-én, szombaton 20:30-kor kezdődik a The Saloon Pubban.

 

További infók a zenekar honlapján: http://www.u2tribute.hu/

Az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/730924876984131/

Címkék: 
Station - U2
Station
zene
zenekar
koncert
tribute
tribute zenekar
magyar
külföldi
Bono
énekes
Csákvári Laca
Csákvári László
the saloon pub
tata
vidéki koncert