Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Johnny Depp volt a legrosszabb gitáros, akit valaha láttam"



Tom Zutaut az egyik legismertebb zenei tehetségkutató szakembernek számít és ő fedezte fel többek közt a Guns N' Roses-t és a Mötley Crüe-t is. Zutaut nemrég az X5 podcast vendége volt, ahol elmesélte, hogy Johnny Depp kétszer is volt nála meghallgatáson, és bár gitárosként csapnivalónak tartotta, a karizmájára azonnal felfigyelt.
 
 
"Meggyőződésem volt, hogy Johnny Depp-ből sosem lesz rocksztár, és ezt úgy mondom, hogy kétszer is járt nálam meghallgatáson. Az akkori menedzsere jó barátom volt és azzal keresett meg, hogy van egy nagyon jó Jacksonville-i zenekara, akiket szerinte látnom kellene. Meg is néztem őket és borzalmasak voltak. Johnny volt a legrosszabb gitáros, akit valaha láttam, viszont egészen elképesztő karizmával rendelkezett. Mondtam is utána a menedzserének, hogy azonnal nyomják be valamilyen filmbe vagy sorozatba ezt a srácot, mert ott igazi sztár lehet, a zenélést viszont felejtse el, mert nagyon szarok a dalaik és érzéke sincs hozzá."
 
Depp-nek végül valóban a színészet lett a fő profilja, de azért nem hagyott fel a zenéléssel sem: oszlopos tagja a Hollywood Vampires szupergroupnak Alice Cooper, Joe Perry és Tommy Henriksen mellett, de fellépett Jeff Beck-kel és Marilyn Manson-nal is.