Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jövő év elején kezdődnek az új Cannibal Corpse album felvételei

Íme egy igazán nagyszerű hír a brutális death metal rajongóinak! Az ikonikus Cannibal Corpse együttes épp most jelentette be tizenharmadik stúdióalbumának terveit. Nemrégiben készült egy új interjú a zenekar basszusgitárosával, Alex Websterrel, melynek során a zenész elárulta, hogy a 2014-es év elején a Cannibal Corpse belefog a következő lemez felvételi munkálataiba.

A Cannibal Corpse továbbra is ugyanazzal a brutalitással csap a húrok közé, mint a 2012-ben napvilágot látott ‘Torture’ című teljes hosszúságú albumokon. A rajongók akkor is zabálták a Cannibal által nyújtott teljesítményt, és csak remélni tudjuk, hogy a következő album még éhesebb fogadtatásra talál.

Alex Webster az interjú során megosztotta velünk a Cannibal Corpse jövő évre vonatkozó terveit is: "Fejben már megvannak bizonyos dolgok, melyeket a következő évvel kapcsolatban kigondoltunk, miután megjelenik az új album" - mondta Webster, majd így folytatta: "Az egyik durva ötletünk az, hogy turnézni indulunk, és piacra dobunk egy albumot az év közepén vagy talán egy kicsivel később."

 

Cannibal Corpse - Encased in Concrete

 


 
Címkék: 
Cannibal Corpse