Bejelentkezés

x
Search & Filters

Két év után kiszállt a Skid Row-ból Erik Grönwall



Két év után elváltak a Skid Row és Erik Grönwall útjai, mivel az énekes úgy érezte, hogy az utazással és turnézással járó megpróbáltatások nem tesznek jót a gyógyulásának és az egészségi állapotának. A banda következő négy koncertjén - amelyek májusban és júniusban lesznek - Lzzy Hale (Halestorm) énekel majd.
 
Lzzy Hale (Halestorm)
 
A bejelentéssel kapcsolatban mindkét fél kiadott egy-egy közleményt.
 
Skid Row: "nagyon büszkék vagyunk arra, amit Erikkel alkottunk és elértünk az elmúlt két évben. Csakis a legjobbakat és persze jó egészséges kívánunk neki! Az együtt töltött időszak tiszteletére kiadunk majd egy koncertalbumot, amely méltó emléke lesz ennek a periódusnak. Erről később árulunk el további részleteket."
 
Erik Grönwall: "fantasztikus lehetőséget kaptam mindössze fél évvel a leukémiás kezelésem után: bekerülhettem ebbe a csodálatos zenekarba, egy hónappal később pedig már világ körüli turnén voltam a kibaszott Skid Row-val! Tényleg egy álmom vált valóra, de sajnos kiderült, hogy a turnézó életmód sajnos eléggé megviseli a csontvelő-átültetés miatt legyengült immunrendszeremet. Tiszteletben tartom, hogy a Skid Row egy aktívan koncertező zenekar, és mivel ezt nem tudom összeegyeztetni az egészségem megőrzésével, úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha kiszállok. Imádom a srácokat, de az egészségem még fontosabb. Napról napra erősebb vagyok és egyre jobban érzem magam, de az orvosom tanácsára több időt kell szánnom a gyógyulásomra, ez pedig úgy nem lenne megoldható, ha közben a Skid Row énekese lennék. Szeretném megköszönni a bandának ezt a hatalmas lehetőséget, a rajongóknak pedig azt, hogy elfogadtak egy ilyen ikonikus csapat frontembereként, de az egészség a legfontosabb!"