Bejelentkezés

x
Search & Filters

KISS: mocskos titkokat árulhat el Paul Stanley-ről és Gene Simmons-ról Ace Frehley



A KISS frontembere, Paul Stanley néhány hete a The Howard Stern Show-ban beszélt arról, hogy miért nem léptek fel Ace Frehley-vel és Peter Criss-szel 2014-ben a Rock And Roll Hírességek Csarnokába való beiktatásukon, Frehley-nek azonban nem tetszettek egykori zenésztársa megjegyzései, ezért kijelentette, hogy Stanley-nek egy hete van bocsánatot kérni, különben mocskos titkokat árul el róla és Gene Simmons-ról.
 
Frehley március 29-én volt Eddie Trunk vendége és neki fakadt ki Stanley nyilatkozatával kapcsolatban: "tudod, miből fakad ez az egész? Abból, hogy Paul frusztrált és bizonytalan, amiért háttérsávokat kell használnia a koncerteken. Csak fél év korkülönbség van köztünk, de én a mai napig tisztán éneklek és végig hangnemben maradok, ő viszont már nem. Sajnálatos és szomorú ez az egész, már csak azért is, mert ezzel lejáratja a KISS brand-et, ami engem is érint, mivel kapok egy bizonyos százalékot az eladott merchandise termékek és hasonlók után.
 
Paul és Gene csak szidnak engem azóta, hogy először kiléptem 81-82 környékén. Elmondtak mindenféle drogfüggőnek és alkoholistának, akivel szerintük képtelenség együtt dolgozni. Aztán jött az MTV Unplugged felkérés, és több millió dollárt ajánlottak, hogy visszatérjek. Vajon mi történhetett? Hirtelen már mégsem voltam drogfüggő és alkoholista, és mégis együtt lehetett velem dolgozni? Ami azt illeti, több pénzt kaptam, mint Peter. A reunion turné a KISS történetének egyik legsikeresebb turnéja volt. Több mint 250 millió dollárt (87,9 milliárd forint) hozott egy év alatt. Senki meg sem közelítette ezt abban az évben. Én úgy voltam vele, hogy megkapom a pénzt, aztán visszatérek a szólókarrieremhez, de közölték, hogy szeretnének egy búcsúturnét, és mivel elfogadható összeget ajánlottak, arra jutottam, hogy miért is ne keresnék még pár millió dollárt?
 
 
Elmondok még valamit, amiről eddig nem beszéltem: amikor San Diego-ban éltem az akkori barátnőmmel, egyszer volt egy konferenciahívásom Paul-lal, Gene-nel és a KISS menedzserével, Doc McGhee-vel. Nagyon akarták, hogy újra színpadra lépjek velük. Szinte követelték, de azt mondtam, hogy úgy szó sem lehet róla, ha Tommy Thayer is az én sminkemet viseli. Ha csak mi négyen, az eredeti tagok lennénk ott, akkor rendben, de az hogy nézne ki, ha két Spaceman lenne? Az elmúlt 15 évben mások játsszák el az én karakteremet és Peter-ét is. Tommy minden egyes szólómat és mozdulatomat próbálja leutánozni, hogy menőnek tűnjön, de sajnos még így sem jön össze neki. laugh Persze közben olyan szintű parasztvakÍtás megy, hogy ez is belefér. Én amúgy le is szarom, így is, úgy is megkapom az engem megillető összegeket, de a Howard Stern Show-s megjegyzésekről azért mondanék még valamit. Paul, ha te nem is hallgatod ezt, valamelyik emberetek biztosan. Követelem, hogy hét napon belül hivatalosan vond vissza a kijelentéseidet és kérj bocsánatot! Ha ezt nem teszed meg, visszajövök Eddie-hez, és elmondok olyan mocskos titkokat rólad és Gene-ről, amikről eddig hallgattam, mert az a típus vagyok, aki inkább a jó dolgokról szeret beszélni."