Bejelentkezés

x
Search & Filters

Következő két hét rockos lazulása a Budapest Parkban

Az elkövetkező két hét igencsak kedvezőnek mutatkozik azon rockzene rajongók részére, akik ellátogatnak a Budapest Parkba, ugyanis igen változatos programmal találkozhatnak majd ebben az időszakban. Íme!

 

2014.08.15. - Bikini, vendég: Abaházi Csaba és az RLB

Aki kilátogat az augusztus 15-i koncertre a Budapest Parkba, annak kellemes meglepetésben lesz része, hiszen a régi és új dalok ötvözése izgalmas hangulatot ad a rendezvénynek. A Bikini repertoárjában megtalálhatóak az új dalok, és a már klasszikus nagy slágerek. Vendég Abaházi Csaba és az RLB együttes. Az előrejelzések szerint nagyon jó buli várható!

 


2014.08.16. - P. Mobil, vendég: Radar

Legyen igazság, vesszen a világ!!

A nem "állami dotációval" létrejött vagy mesterségesen életben tartott rockzenekarok közül kétségtelenül a legnagyobb népszerűséget a P. Mobil mondhatta magáénak. Ők hajtottak a legrégebben a sikerért, az elismerésért, ők mondhatták magukénak a legfanatikusabb rajongótábort. Dalaik, szövegmotívumaik, színpadi ötleteik, melyek annyira meghatározták és meghatározzák a hazai rockéletet, a harmadik évezredben is tovább dübörögnek, mert a zenekar örök, a  P.MOBIL ÉL!

 


2014.08.19. - Pál Utcai Fiúk

A PUF végig kíséri a Budapest Park cseperedését, hiszen a születésétől kezdve velünk van minden évben, szezononként többször is. Mert szeretik Őket. Mert szeretjük Őket. Mert a Pál utcai Fiúkat nem lehet nem szeretni. Ők azok, akik 1983 óta ott vannak a magyar „underground” színterén. Megvívták a maguk csatáit, elérték a maguk sikereit, és tagcserék ide vagy oda, ők mindig a „PUF” voltak. Az ezredforduló náluk is egy új korszakot jelentett. Új lendülettel és a régi hévvel vetik bele magukat újból a zenélésbe (néhány év kihagyás után).Rengeteg koncert, teltházas bulik jelzik, hogy három évtized után is képesek mindig megújulni. Okos szövegekkel ellátott lendületes gitárzenéje folymatos népszerûséget biztosít a Pál Utcai Fiúknak.A Budapest Park és közönsége mindig örömmel várja Lecsóék újabb koncertjét, ahol az igazi bulizás garantált és a hangulat mindig a csúcson.

Veszélyesen jók. Kihagyni képtelenség…

 


2014.08.21. - Edda Művek

Kell-e bárkinek is bemutatni az EDDA MŰVEKet? Ugye nem? A Budapest Park visszatérő vendégei ők, akik mindig teltház előtt adja mással össze nem hasonlítható „Eddás”rockkoncertjeit. Együtt üvölti a közönség Pataky Attilával a dalokat a pesti éjszakába, megy a headbang-elés, a közönség soraiban az egyfőre eső léggitározás száma meghaladja az x-et. Összegezve: augusztus 21-én megint egy kihagyhatatlan koncert várja közönségét a Budapest Parkban.

 


2014.08.22. - Depresszió, vendég: Sold For Evil (UK), Drow

A 2000-ben történt megalakulás óta a zenekar 6 lemezt, 18 videoklipet, 3 DVD-t, 1 kislemezt, 1 válogatáslemezt és egy koncertlemezt készített. Az 5 tagú formációt számtalan közönségdíjjal jutalmazták, és több mint 650 koncertet adott. Az egyik legnépszerűbb hazai Rock-zenekarnak számító csapat több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat. Több teltházas, önálló turné mellett a zenekar évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra. Pályafutása során olyan világsztárokkal játszott együtt a Depresszió, mint például a Korn, Deep Purple, Marilyn Manson, Slayer, Deftones, Motörhead, Soulfly, Apocalyptica, Sepultura, Biohazard, Down, Skindred, Bloodhound Gang, Machine Head, Guano Apes, Ignite, Clawfinger, Anthrax, Fear Factory, Kosheen, Within Temptation, Manu Chao.

 


 
Címkék: 
Budapest Park