Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lassan készülnek az új Death Angel dalok



A Death Angel gitárosa, Ted Aguilar a Tales From The Road-nak adott interjújában arról beszélt, hogy már dolgoznak új dalokon és bár lassan haladnak, előbb-utóbb biztos összeáll egy új album.
 
"Ha lassan is, de haladunk. Azt mondanám, hogy egyelőre dalvázlataink vannak. Mindegyiken kell még dolgoznunk és persze több dalt is szeretnénk írni. Biztos lesz új Death Angel lemez, de hogy mikor... nem akarom kijelenteni, hogy 2024-ben, mert ki tudja, mit hoz a jövő. Mondhatnám, hogy áprilisban stúdiózni fogunk, de lehet, hogy kapunk egy olyan turnés ajánlatot, amit egyszerűen nem hagyhatunk ki, ami felülírhatja a terveinket. A lényeg, hogy vannak új nóták és lesz még több is, de egyelőre gyerekcipőben jár az egész.
 
Szerencsére már tudtunk turnézni valamennyit, mióta véget ért a pandémia, és idén még elég sok koncertünk lesz, azt pedig korai lenne megmondani, hogy mit hoz majd 2024. A legutóbbi albumunk, a Humanicide 2019-ben jelent meg és még nem tudunk vele annyit turnézni, amennyit szerettünk volna, úgyhogy ez mindenképpen elsőbbséget élvez, de folytatjuk a dalszerzést és fogunk stúdiózni is."