Bejelentkezés

x
Search & Filters

Machine Mouse/Ramones Mania - Születésnapi buliján debütál Raga régi-új bandája!



Különleges Machine Mouse koncerttel ünnepli meg születésnapját a zenekar dobosa, Ragadics Csaba! Az Old Man’s Music Pubban megrendezésre kerülő bulin olyan tehetségek lépnek fel a srácokkal, mint Dér Heni, Talán Attila, vagy éppen a Hooligans tagjai. Ráadásul ezen a rendezvényen debütál majd Raga régi-új bandája, a Ramones Mania (Raga mellett Zizzy Pear, Dan Dalton és Riki Church tűnik fel a formációban) is.     

„Ragáékat körülbelül 93'-94' táján ismertem meg, amikor még a Junkies gyerekcipőben járt. Ha jól emlékszem Hangya mutatott be nekik, mégpedig egy Moulin Rouge bulijukon!” – kezdte a Junkies basszusgitárosa, Riki Church.     

„Ennyi közös év után jó pár huncutságot/ról tudnék mesélni. Ami elsőként eszembe jut a srácokkal kapcsolatban az a Fenn a csúcson klipjük jelenete a Barbaroval. Azt hiszem igencsak színessé és hangulatossá tettük a srácok forgatási napját. Nagyon kedvelem bennük, hogy remek zenészek, társaság és egyben haverok.” – tette még hozzá az immáron Fonogram-díjas zenész.

 


A szülinapi bulival egybekötött koncertre november 28-án, csütörtökön, 21:00 órás kezdettel kerül sor a belvárosi szórakozóhelyen.     

„A fellépésünkről annyit érdemes tudnotok, hogy ez lesz a Ramones Mánia úgymond első nyilvános bulija! Friss felállással folytatjuk a zenélést, és mint új cover band nyomjuk az arcába mindenkinek! Jó lesz!” – ígéri Church.    

 

„Már így előre jó mókának tűnik. Lendületes energiát, színpadi megjelenést várhatnak tőlünk azok, akik eljönnek rá. Persze mindezt jó hangulattal és kisugárzással fűszerezve!” – egészítette ki társát Zizzy Pear.

 


 

Címkék: 
Ramones Mania