Bejelentkezés

x
Search & Filters

Marty Friedman - Megjelent az ex-Megadeth gitáros új, ‘Steroidhead’ című dala

Végre napvilágra került az első teljes hosszságú dal a legendás gitáros, Marty Friedman - akinek nevéhez olyan mérföldkőnek számító kiadványok kötödnek, mint például a "Rust In Peace" (Megadeth), a "Speed Metal Symphony" (Cacophony), valamint a "Dragon's Kiss", amely meghozta számára a tagságot a hírességek csarnokába, a heavy metal gitárosok pantheonjába - hamarosan kereskedelmi forgalomban is megjelenő ‘Inferno’ címet viselő stúdióalbumáról. A cikk alján most ti is meghallgathatjátok a 'Steroidhead’ című vadiúj dalt.

A ‘Steroidhead’-ben Friedman mellet olyan jelentős fiatal tehetségek is közreműködnek, mint például Keshav Dhar és Anup Sastry (Skyharbor).

Friedman a következőket mondta ezzel kapcsolatban: "Imádok innovatív, kockázatkedvelő és a határokat feszegető zenészekkel együtt dolgozni, és a srácok a 'Steroidhead'-ben pontosan megfelelnek ennek a meghatározásnak. Az album minden dalán egy külön álomcsapat dolgozott, így aztán az embernek az az érzése, hogy a zenémet folyamatosan újra kell értelmeznie."

 

Marty Friedman - Steroidhead

 


 
Címkék: 
Marty Friedman