Bejelentkezés

x
Search & Filters

Meghallgatható teljes egészében az új Suicide Silence album!



Egy hete, július 11-én látott napvilágot a You Can’t Stop Me névre hallgató új korongja, az immáron az új énekest a soraiban tudó ex-All Shall Perish tag, Hernan ’Eddie’ Hermida hangjától (is) hangos Suicide Silence.

 

Mint az ismert, 2012. november 1-jén meghalt Mitch Lucker énekes elhunyt, és hátrahagyta maga után a (most már) kirobbanthatatlan helyet képviselő metalcore brigádját, a Suicide Silencet. Akik nem is tétlenkedtek, megtalálták a zenekarhoz legjobban passzoló énekest, Eddie-t, akivel hozzá is fogtak az új lemezhez.
A lemezmegjelenés előtt az alábbi nyilatkozat látott napvilágot:

"A lemezcímmel kapcsolatban annyi a lényeg, hogy Mitch után maradt egy rakás - mondja a gitáros Mark Heylmun. - Meg is borzongtunk ezek láttán, de egyből tudtuk, hogy adott az új album címe, és van egy címadó dalunk is...

Fáradhatatlanul güriztünk ezen az albumon, akárcsak Steve Evetts, és nem mondom, hogy nem várjuk, hogy végre hallhassátok. Inkább azt mondom, hogy ezt hallanotok kell! Le kell majd ülnöd vele és az elejétől a végéig meghallgatni.

Nem mondom azt sem, hogy ez az eddigi legjobb lemezünk. Inkább azt mondom, hogy olyan törődéssel készült, mint eddig egyetlen lemezünk sem. Ezért az anyagért megharcoltunk, vért, verejtéket adtunk érte, és kib...ottul bőgtünk is fölötte."

Én sem írom azt, hogy ez lett a legjobb albumuk, de azt igen, hogy érzem azt az energiát, elszántságot, és azt a dühöt, amit Mitch hagyott maga után.
Nagyon nagy erő van a fiúkban, és nagyon tetszett/tetszik Eddie hangja is.

Nem emelném ki az összes számot egyesével most, azt majd egy következő írásomban megteszem, de most kiemelnék egyet, méghozzá az album címadó dalát, a You can’t stop me-t, ami (szerintem) pontosan a You Only Live Once folytatása lett.
Mitch megénekelte, hogy csak egyszer élünk, és ez az energia, pedig most ott van a zenekarban, és Őket most nem lehet megállítani…sehogy.

És akik élőben is megszeretnék hallgatni az új énekessel felálló Suicide Silence-t, annak meglett teremtve a legjobb alkalom, ugyanis december 1-jén az A38-at beveszik a fiúk a Thy Art Is Murder és a Fit For An Autopsy társaságában, tehát lehet már készülni, és észbontó metál őröletre.

 

https://www.facebook.com/events/1437245629884781/?ref=ts&fref=ts

Az új album teljes egészében itt meghallgatható:

 


Suicide Silence - You Can't Stop Me

01. M.A.L. 

02. Inherit The Crown

03. Cease To Exist

04. Sacred Words

05. Control (feat. George "Corpsegrinder" Fisher - Cannibal Corpse)

06. Warrior

07. You Can't Stop Me

08. Monster Within (feat. Greg Puciato - The Dillinger Escape Plan)

09. We Have All Had Enough

10. Ending Is The Beginning

11. Don't Die

12. Ouroboros
+(13. Blue Haze
14. Last Breath (Hatebreed feldolgozás)

+ Bónusz DVD (stúdiós és turnés felvételek))

 

 

Zorg
 

Címkék: 
Suicide Silence