Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent az EDDA Művek legújabb videója, az 'Állj mellém'!

Megjelent az Edda Művek 'A sólyom népe' című 32. albuma, a 40 év a rockzene szolgálatában álló hard rock csapattól, amelynek már meg is tekinthetitek a legújabb, 'Állj mellém' dalából készült videóklipjét a cikk alatt.

"Nagy boldogság testnek és léleknek, hogy 40 éve szólhatnak az EDDA dalok!

Akik engem - Pataky Attila - és minket - EDDA Művek - keres nem kell mást tennie,csak az elsőtől a most megjelenő 32. albumig meghallgatni a dalokat, ott megtalál minket, mindent!

Mindent amit együtt álmodtunk és valósítottunk meg az EDDA táborral. Amit együtt éltünk át és még fogunk nagyon sokáig, mindazt amit az "Eddásság" jelent.

A 32. album nem az utolsó, de egy fontos összegzés. Tartalmazza a honnan jöttünk, miért vagyunk itt, merre tartunk és mit tehetünk önmagunkért, a nemzetünkért, az emberiségért! Mindez EDDA formába öntve. Felidézve a szakrális múltat, utat mutatva a jelenbe és a jövőbe, könnyeket csalva a szemekbe. Mindezt virtuóz módon közvetítve Magyarország 4 legjobb rockzenésze által - Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László, Hetényi Zoltán -, a rockzene nyelvén a szíveknek.

Az egyik legfontosabb dolgunk boldogságot adni, szórakoztatni és szeretni Titeket, nagyon-nagyon szeretni!" - olvasható a zenekar Facebook oldalán.

 


 

Címkék: 
Edda Művek