Bejelentkezés

x
Search & Filters

Metal Battle Hungary 2023 - Megvan a 10 döntőbe jutott zenekar!



2023. június 18-án, vasárnap ismét Metal Battle Hungary a Barba Negra Blue Stage színpadán! A sorozat tíz évvel ezelőtti indulása óta immár nyolcadik alkalommal juthat ki egy hazai zenekar a világ legnagyobb metálfesztiváljára, hogy a nemzetközi mezőnyben képviselje Magyarországot. 
 
Az idei versenyre a jelentkezés lezárult, a szakmai zsűri döntése alapján idén is 10 zenekar jutott tovább a második fordulóba, hogy ezúttal már a színpadon, közönség előtt is összemérjék erejüket a Barba Negrában megrendezett élő döntőben. 
 
A 2023. évi Metal Battle Hungary döntősei: Before We Fall, From The Sky, Icenap, Leecher, Magor zenekar, Mirror, Nest of Plagues, Pennhurst, Tiansen, Your Last Steps
 
A döntőbe jutott zenekarok június 18-án, vasárnap 13 és 22 óra között lépnek a Barba Negra színpadára, hogy a szakmai zsűri és a közönség előtt is megmutassák tudásuk legjavát. A helyszínen már a nézők is szavazhatnak a nekik legjobban tetsző zenekarra, a végső sorrendet a szakmai értékelés és a közönségszavazás együttes sorrendje dönti majd.
 
További részletek hamarosan a koncert Facebook-eseményének oldalán!