Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mi így fesztiválozunk idén nyáron!



Számunkra is hihetetlen, de végre itt a fesztiválszezon! A Hangfoglaló Program támogatásával idén is számos nyári programokon láthatjuk az Induló Előadói Alprogramban résztvevő produkciókat.
 
 
2021. július 8-10. között visszatér az ország legnagyobb kisfesztiválja, a Bánkitó Fesztivál. A Tószínpadon találkozhattok a Sasa Lele-vel, Deva-val, a Sorbonne Sexual zenekarral és a Mordái-jal.
 
A Campus Fesztivál idén is izgalmas programokkal készül. A Hangfoglaló színpadon fellép: Ben Leavez, Kontraszt, Kertekalatt, Kytaro, Zajnal, Bongor, Sasa Lele, Gidnim’Rém és a Mordái.
 
 

 
A 10 napos Művészetek Völgyén a Hangfoglaló Udvarban bemutatkozik a LivingRoom, Buzás Bence, Böbe, Kontraszt, Mordái, Mayer Fanni, zïp, Szabó Anna Rozsi, Deva és a Kertekalatt zenekar.
 
 
A Palóznaki Jazzpiknik idén is várja a jazz iránt érdeklődőket. Támogatott előadóink közül a Rafael Mário Trióval és Sebestyén Patrik Sextet-tel találkozhattok.
 
A szentendrei ArtKert Összművészeti Fesztiválon bemutatkozik Szabó Anna Rozsi, Gidnim’Rém, Rafael Mário Trió és Mayer Fanni.
 
Augusztus 21-én Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobján, a CityRocks-on a Sasa Lele biztosítja a jó hangulatot.
 
Az Ördögkatlan Fesztivál a megszokott módon augusztusban kerül megrendezésre. A számos összművészeti program mellett, a zenei programokon bemutatkozik a Zajnal, a Sasa Lele, Gidnim’Rém, a Mordái, a Kytaro, a Kontraszt, a Csillagerdő zenekar, a Sorbonne Sexual, a Kertekalatt zenekar és Szabó Anna Rozsi.
 
 
Zárd a nyarat augusztus 25 és 29 között SZIN-en!
 
2021-ben a Szegedi Ifjúsági Napok “Hazaira Hangolva” pótolja be az elmúlt másfél év fesztiválélményeit. A Hangfoglaló Programmal idén is jelen leszünk a Csillagerdő, Böbe, Ben Leavez, Sebestyén Patrik Sextet, LivingRoom, Tortuga, Buzás Bence, zïp, Mayer Fanni, Sorbonne Sexual, Sasa Lele és ZSD társaságában.