Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nem turnézik többet a Saxon-nal a banda alapító gitárosa, Paul Quinn



Biff Byford mellett Paul Quinn volt az egyetlen alapító tag, aki jelenleg is a Saxon-ban játszott, a gitáros azonban most bejelentette, hogy a továbbiakban nem turnézik a zenekarral, mivel nem akarja megvárni, amíg odáig jut, hogy elfelejtse vagy ne tudja eljátszani a riffeket.
 
A Saxon közleménye: "jó barátunk és harcostársunk, Paul Quinn hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy mostantól nem turnézik a bandával. Rengeteg közös koncert van a hátunk mögött, de a hosszú turnék és a sűrű időbeosztás olyan stresszel és fáradtsággal járnak, ami rossz hatással lehet Paul játékára, ő pedig nem szeretne csalódást okozni a zenésztársainak és a rajongóknak. A stúdióban továbbra is együtt fogunk dolgozni és az sem kizárt, hogy néhány különleges bulin még színpadra lép majd velünk. Maximálisan tiszteletben tartjuk Paul döntését és hamarosan tájékoztatunk titeket a zenekar következő fejezetével kapcsolatban. A márciusi Európa-turné az eredeti tervek szerint végigmegy, az áprilisi dél-amerikai turnénkat és Monsters Of Rock Cruise-os koncertünket azonban lemondjuk, hogy legyen időnk rendezni a sorainkat. Igyekszünk minél előbb pótolni ezeket, a nyári fesztiválfellépéseinknek pedig már nem lesz semmi akadálya. Higgyetek bennünk továbbra is!"
 
Paul Quinn bejelentése: "tudnotok kell, hogy nagyon fognak hiányozni a rajongók és mindenki, akivel együtt dolgozhattam a Saxon-ban. Csodás pillanatokat töltöttünk együtt a színpadon és azon kívül is. Szomorúan, de emelt fővel távozom, mert most még nem kell attól tartanom, hogy rendszeresen elrontom vagy elfelejtem a riffeket, rossz hagnemben játszom vagy nem azt fogom le, amit kellene. Nem volt könnyű meghoznom ezt a döntést, de így lesz a legjobb a Saxon-nak, és én sem tűnök el teljesen, mert továbbra is játszani fogok a The Cards-ban és egyéb projektekben."