Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nem is volt szó a Queensrÿche klasszikus felállásának visszatéréséről?



A Queensrÿche egykori frontembere, Geoff Tate egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a zenekarnak egy rakás pénzt ajánlottak azért, ha lenyomnak egy turnét a klasszikus felállásban, ez azonban a banda néhány tagja miatt végül nem jött össze. Most a csapat gitárosa, Michael Wilton is megszólalt ezzel kapcsolatban, és azt állítja, hogy tudomása szerint nem is kaptak ilyen felkérést.
 
Michael Wilton
 
"Én nem tudok erről. Sosem hallottam ilyesmit és nem láttam semmiféle ajánlatot, ahogyan a menedzsmentünk sem, úgyhogy fogalmam sincs, mire célozhatott."
 
Eddie Trunk arról is kérdezte a gitárost, hogy mi most a helyzet a banda dobosával, Scott Rockenfield-del, aki 2021 októberében szerződésszegés és jogtalan intézkedések vádjával beperelte Wilton-t és a csapat basszusgitárosát, Eddie Jackson-t, akik pár hónappal később szintén perbe fogták a dobost, aki állításuk szerint cserbenhagyta a zenekart és hasznot akart húzni a Queensrÿche közös bevételeiből.
 
M.W.: "ez egy kényes téma, amiről egyelőre nem is mondhatok semmit, úgyhogy majd egy későbbi időpontban kell visszatérnünk rá."
 
E.T.: "ezek szerint még mindig megy a dráma Scott és a Queensrÿche között."
 
M.W.: "pontosan. Ez egy jelenleg is zajló és egyre tovább húzódó dráma, de hát ez van."