Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rudolf Schenker: "az öcsém alkalmatlan arra, hogy egy zenekar tagja legyen"



A Schenker testvérek kapcsolata évtizedekkel ezelőtt romlott meg és azóta többnyire a sajtón keresztül üzennek egymásnak. Rudolf a napokban Eddie Trunk-nak adott interjút, amelyben úgy fogalmazott, hogy szereti Michael-t, aki azonban szélsőséges személyiség, ezért alkalmatlan arra, hogy egy zenekar tagja legyen.
 
"Szeretem őt. Nagyon jó ember. A születése óta próbáltam gondoskodni róla. Az első bandáiba rajtam keresztül került be és igyekeztem odafigyelni rá, hogy ne kallódjon el, de most már persze az ő dolga, hogy mit csinál. Nagyon szélsőséges személyiség, ezért alkalmatlan arra, hogy egy zenekar tagja legyen. Egyszerűen nem neki való, pedig fantasztikus gitáros. Jelenleg nincs semmilyen kapcsolat köztünk, de én akár most rögtön is beszélnék vele. Nem haragszom rá, mivel pontosan tudom, hogy milyen helyzetben van és miért mondja azt, amit. Ő mindig is a világ egyik legjobb gitárosa akart lenni, míg nekem az volt a célom, hogy a 30 legjobb zenekar valamelyikében játszhassak."
 
Nyáron mindkét Schenker testvér tiszteletét teszi Magyarországon: Rudolf június 29-én lép fel a Scorpions-szal a Budapest Arénában, míg Michael a Michael Schenker Group-pal koncertezik Győrben július 8-án (Jegyvásárlás itt).
 
 
A Scorpions budapesti koncertjére jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. Facebook esemény itt