Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sebastian Bach: "a Metallica-val és a Mötley Crüe-val ellentétben a Skid Row nem kapott segítséget"



Sebastian Bach március 3-án a The 80s Cruise hajós fesztiválon lépett fel, ahol a koncertje mellett rajongói kérdésekre is válaszolt. A beszélgetés során az is szóba került, hogy miért nem egyesült még újra a Skid Row klasszikus felállása, amit az énekes azzal indokolt, hogy ők nem kaptak olyan segítséget, mint a Metallica és a Mötley Crüe.
 
"Ki látta közületek a Metallica 'Some Kind Of Monster' filmjét? Megunhatatlan, pedig csak arról szól, hogy egy szakember segít rajtuk, James nem hajlandó próbálni délután 4 után, Lars pedig idegbetegen csapkodja az ajtót. Az egész sztori lényege az, hogy egy terapeutával dolgoznak. Sok zenekaros könyvet olvastam, többek közt az Aerosmith-ről és a Mötley Crüe-ról is, és mindegyikben benne van, hogy valaki segített nekik. A Skid Row-nál nem volt ilyen. Minket teljesen magunkra hagytak. Mindent egyedül kellett megoldanunk és kitalálnunk. Talán jelentkezik majd egy terapeuta, aki jó pénzért vállalja, hogy újra összehozza a klasszikus felállást."
 
Bach az elmúlt években többször is nyilatkozta, hogy nyitott lenne az újraegyesülésre, a többiek azonban határozottan elzárkóznak az ötlettől, ráadásul Rachel Bolan úgy véli, hogy anyagilag sem érné meg, ha ismét összeállnának Sebastian-nal (bővebben itt).