Bejelentkezés

x
Search & Filters

Skid Row: Rachel Bolan még mindig maszkot hord a repülőgépeken



A Skid Row basszusgitárosa, Rachel Bolan a Different Stages Radio-nak adott interjút, amelyben arról kérdezték, hogyan élte meg pár évvel ezelőtt a pandémia első hónapjait és a zenész azt is elmondta, hogy továbbra is óvatos és a repülőgépeken mindig maszkot visel.
 
"Egészen őrült időszak volt. Döbbenetes volt látni, ahogy egyik napról a másikra teljesen megváltozott mindenki élete, főleg azoké, akiknek a megélhetése valamilyen formában az utazástól függött. Nemcsak a zenészekre gondolok, hanem például az üzletembereknek is, akik szinte napi rendszerességgel repültek valahova. Az elején természetesen mi is nagyon féltünk, hiszen fogalmunk sem volt, hogy mi is ez pontosan, csak annyit tudtunk, hogy egyre többen halnak meg benne, aztán pedig gyakorlatilag az egész világot lezárták. A boltba elmehettünk kaját venni, de mást nem igazán lehetett csinálni. Én 22 éves korom óta turnézom, és egyszer csak jött valami, ami miatt ez kivitelezhetetlenné vált. Persze megértettem, hogy miért van rá szükség, de akkor is nagyon nehezen viseltem.
 
A nehezén már túlvagyunk, de azt azért nem mondanám, hogy teljesen a múlté ez az egész. Nem vagyok tudós, és okoskodni sem szeretnék, de én kétszer kaptam el a koronavírust, és mindkét alkalommal teljesen más volt, úgyhogy biztos tényleg voltak különféle mutánsok. Nem érdekel, ki mit mond, én továbbra is maszkot viselek a repülőkön, de persze mindenki tegyen a saját belátása szerint. A legjobb az lenne, ha nem lennének ebből konfliktusok és mindannyian élhetnénk tovább az életünket."