Bejelentkezés

x
Search & Filters

Súlyos új albumot ígér a Nightwish énekesnője



Floor Jansen március 24-én adja ki Paragon című első szólóalbumát, de közben készül már a Nightwish új lemeze is, ami az énekesnő szerint egy súlyos anyag lesz.
 
"Szerintem ez egy elég súlyos album lesz, de persze megmarad a Nightwish-re jellemző sokszínűség és ismét gyönyörű történeteket mutatunk be a mi világunkról és más helyekről is, amelyek teljesen magukkal ragadják majd a hallgatókat."
 
Floor Jansen
 
Nemrég a banda billentyűse és fő dalszerzője, Tuomas Holopainen is nyilatkozott az új lemezről: "az Endless Forms Most Beautiful elkészítése után rögtön éreztem, hogy tovább kell mennünk ebben a témában, mert még bőven van mit feltárnunk, és ugyanez történt a Human. :II: Nature.-t követően is, úgyhogy a most készülő albumunk lesz ennek a trilógiának a harmadik darabja. Tartogatunk néhány nagy meglepetést, ugyanakkor ez a lemez mégis természetes folytatása lesz a Human. :II: Nature.-nek. Nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, mert a demókkal már tavaly tavasszal, vagyis több mint fél éve elkészültünk, így rengeteg időnk van, hogy alaposan átnézzünk és kidolgozzunk mindent. Elküldöm Floor-nak az énektémák vázlatait, aztán ő felénekli őket és hozzáteszi a saját ötleteit."