Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szexuális zaklatással vádolják Steven Tyler-t



Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler 1973-tól nagyjából három évig volt kapcsolatban a megismerkedésükkor mindössze 16 éves Julia Holcomb-bal, aki most beperelte őt kiskorúval szemben elkövetett szexuális zaklatás vádjával.
 
Holcomb ugyan nem nevezi meg Tyler-t, azonban az események leiírása, sőt, még a szóhasználat is megegyezik az énekes könyvében olvasható sztorival. Julia egy portlandi Aerosmith koncert után ismerkedett meg a frontemberrel, aki állítólag már aznap este közösült vele, majd jegyet vett neki a következő fellépés helyszínére, ahol ismét szexuális kapcsolat volt közöttük, végül pedig meggyőzte a lány szüleit, hogy tegyék meg őt a hivatalos gondviselőjének, mivel így könnyen utazhatott vele, és össze is költözhettek. Tyler "romantikusnak és szeretetteljesnek" jellemezte a kapcsolatukat, Holcomb állítása szerint azonban az énekes szexuális bántalmazta, valamint alkoholt és drogokat adott neki, amikor még kiskorú volt. Julia 17 évesen teherbe is esett, Tyler azonban ragaszkodott hozzá, hogy vetesse el a babáját, arra hivatkozva, hogy a lakásukban keletkezett tűz oxigénhiányos állapotot idézett elő a magzatnál, noha az orvosi vizsgálat semmi erre utaló jelet nem mutatott ki.
 
Julia többször is beszélt már a történtekről: a Lifesitenews nevű abortuszellenes weboldalon még 2011-ben számolt be az élményeiről, amelyek megegyeztek a bírósághoz benyújtott dokumentumokban található leírásokkal, de beszámolt az őt ért traumákról a Tucker Carlson Show-ban és a tavalyi Look Away című dokumentumfilmben is, amely a rockzenei színtéren történt szexuális zaklatásokat mutatta be.