Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tony Iommi, a Black Sabbath gitárosa szívesen dolgozna együtt Tom Jones-szalA Black Sabbath gitárosa Tony Iommi a TeamRock rádiónak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy szívesen együttműködne a wales-i ikonnak számító énekessel, Tom Jones-szal.

Még 1980-ban egy brit rockmagazin olyan híreket közölt, ami szerint Jones, aki az 1960-as megaslágerek, a ’Delilah’, a ’What’s New Pussycat?’ és a ’The Green, Green Grass Of Home’ előadója, a Black Sabbath élére fog állni: az volt a feltételezés, hogy a megújult Sabbath készít egy konceptlemezt, ami egy mitikus wales-i szörnyről szólt volna. Habár a sztori nem volt igaz, ezzel kezdetét vette Iommi és Jones között egy olyan kapcsolat, amiből szoros barátság lett.

„Találkoztam néhányszor Tommal, valamelyik nap pedig megkérdezte, hogy „Te, figyelj már, hallottad a hírekben, hogy én leszek a bandátok új tagja?” Én mondtam, hogy persze. Ő pedig azt válaszolta, hogy „Ez nem is olyan rossz ötlet!”- emlékszik Iommi az esetre.

Azt is hozzátette: „Kedvelem Tomot, rendkívül tehetséges. Ténylegesen is szeretnék majd együtt dolgozni vele. Működhet a dolog.”

 

 


 
Címkék: 
black sabbath
tony iommi