Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Trivium frontemberével készített dalt az interneten berobbant gitáros hölgy, Sophie Lloyd



Sophie Lloyd az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert az internetre feltöltött gitáros videóival, nemrég Machine Gun Kelly 'Mainstream Sellout' turnéján bizonyított, most pedig első albumán dolgozik, amelynek nemrég közzétett Fall Of Man című dalában a Trivium frontembere, Matt Heafy vendégeskedik.
 
Sophie Lloyd: "egy álmom vált valóra azzal, hogy Matt-tel dolgozhattam! Kiskorom óta óriási Trivium rajongó vagyok: eleinte saját kezűleg készítettem Trivium-os pólókat magamnak és folyton csak azokat hordtam."
 
Matt Heafy: "Sophie lenyűgözően tehetséges zenész és dalszerző. Emlékszem, amikor évekkel ezelőtt először láttam az egyik videóját, és teljesen leesett tőle az állam. Azóta rajongok érte, úgyhogy hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy felkért erre az együttműködésre. Ekkor tudtam meg, hogy a Trivium az egyik kedvenc zenekara, ami szintén nagy elismerés és igazán jólesik."
 
Sophie első albuma, az Imposter Syndrome még idén megjelenik, méghozzá saját kiadója, az Autumn Records gondozásában, és több ismert előadó is közreműködik majd a dalokban.