Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új alapokra épülő jegyeladási rendszert vezet be az Avenged Sevenfold



Június 2-án jelenik meg az Avenged Sevenfold 'Life Is But A Dream' című új albuma, a banda pedig nagyszabású amerikai turnéra indul, amelyhez kapcsolódóan bevezetnek egy TicketPass nevű új rendszert, amelynek keretében a rajongók bizonyos feltételek esetén jutalmakban részesülhetnek és a jövőben például hamarabb juthatnak majd jegyekhez, mint mások.
 
"A TicketPass egy ingyenes, környezetbarát és nagyon egyszerű blokklánc alapú rendszer, amely többféle kategóriából áll, amiket a zenehallgatási szokások, a merchandise termékek vásárlása, a koncerteken való részvétel és hasonló szempontok figyelembevételével alakítunk ki. Vegyünk egy konkrét példát! Ha valaki egy éven belül vásárol egy pólót, egy vinyl-t és eljön négy fellépésünkre, átkerül egy magasabb kategóriába, és így legközelebb hamarabb vehet majd jegyet, mint a többiek. Sok egyedi NFC-kóddal ellátott újdonsággal készülünk a garantált hitelesítés érdekében, úgyhogy érdemes lesz velünk tartani! A célunk az, hogy a valódi rajongók juthassanak jegyekhez, ne azok az üzérek, akik csak nyerészkedni akarnak a belépőkön. Olyasmi lesz ez, mint a légitársaságoknál lévő hűségprogramok: ha rendszeresen velünk repültök, ti kaphatjátok meg a legjobb helyeket! Ráadásul a Ticketmaster-rel kötött megállapodásunk keretében ezeknél a jegyeknél nem lesz érvényben dinamikus árazás, vagyis az előre megadott, fix összegért szerezhetitek be őket.
 
Fontos leszögeznünk, hogy egyelőre ez még csak egy béta verzió, amit az újonnan bejelentett koncertdátumoknál tesztelünk először, hogy megnézzük, hogy sül el. Ha visszaélést észlelünk, azonnal megszüntetjük az adott felhasználó hozzáférését, ha pedig azt látjuk, hogy nem nem tetszik nektek ez az új rendszer, az sem kizárt, hogy rögtön lelőjük az egészet. Azért is döntöttünk a nyilvános tesztelés mellett, hogy rögtön visszajelzést kaphassunk tőletek. Természetesen egy nappal később továbbra is lesz lehetőség sima jegyvásárlásra e-mail és jelszó megadásával, és azzal sincs semmi gond, ha valaki marad ennél a megoldásnál, de bízunk benne, hogy a TicketPass használata kellemes élmény lesz számotokra!"