Bejelentkezés

x
Search & Filters

Utoljára játszott a Black Sabbath New York-ban, a Madison Square Garden-ban (videó)



A Black Sabbath épp a világkörüli turnéjának közepén adta búcsúkoncertjét a New York-i Madison Square Garden-ban, amelyről készült rajongói videókat lentebb megtekinthetitek. Ozzyék az alábbi setlistet adták elő:

01. Black Sabbath
02. Fairies Wear Boots
03. After Forever
04. Into The Void
05. Snowblind
06. War Pigs
07. Behind The Wall Of Sleep
08. N.I.B.
09. Hand Of Doom
10. Rat Salad
11. Iron Man
12. Dirty Women
13. Children Of The Grave

Ráadás:

14. Paranoid

 

 

 

 

 

 

Közel öt évtizede egy mennydörgéssel és távoli harangzúgással indult, majd belekezdtek abba az irtózatos riffbe amely megrengette a világot.  A valaha volt legkeményebb rock hangzás csendült fel.

Abban a pillanatban megszületett a Heavy Metal egy birmingham-i fiatal csapattól, akik éppen csak kinőttek a tinédzserkorból.

Most itt a VÉG, minden idők legnagyobb metál bandája, a Black Sabbath búcsúzik.  Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler lezárja a hihetetlen Black Sabbath történet utolsó kötetének utolsó fejezetét is.

A Black Sabbath búcsúturnéjának európai része Magyarországon indul  2016. június 1-én, a BudapestArénában, az ígéretek szerint felülmúlva minden korábbi turnét egy új, hipnotikus erejű produkcióval!

Amint a turné befejeződik, az már valóban A VÉG lesz, a Rock 'n Roll történetének egyik legnagyobb legendája befejezi...a Black Sabbath.

 

Black Sabbath ruházat és ajándéktárgyak a webshopban. Klikk ide!