Bejelentkezés

x
Search & Filters

Vérivás és szobaszerviz április 19-én, szombaton a Barba Negra Music ClubbanEzen a hétvégén a nemzetközi porondon is igen népszerű Kiss Forever Band reprodukálja hibátlanul a világ egyik leglátványosabb rock ’n’ roll showját. Vérköpés, méteres lángok és a legnagyobb KISS-slágerek. Vendégként a Room Service szervírozza Kanada első számú Fender-gitárosa, Bryan Adams legjobb dalait. Mindezt természetesen a Barba Negra Music Clubban.

Egy-egy Kiss Forever Band-koncert alapjáraton is ünnepnek minősül Gene Simmonsék hazai rajongói számára, azonban az április 19-i buli duplán is apropó lehet a koccintásra. Április 10-én ugyanis végre megtörtént, aminek már régen illett volna: a KISS bekerült a Rock 'n' roll Halhatatlanjai közé, azaz Gene Simmons, Peter Criss, Ace Frehley és Paul Stanley végre helyet kapott a Rock and Roll Hall Of Fame and Museum dicsőségcsarnokában.

A legendás kvartett világhírű, a tengerentúlon is elismert hazai helytartói tehát ismét visszatérnek a Barba Negra Music Clubba, hogy az eredetivel megegyező minőségben tálalják az olyan évtizedes klasszikusokat, mint Detroit Rock City, a Rock and Roll All Nite, a Crazy Crazy Nights és társaik.

A hétpróbás muzsikusokból álló Kiss Forever Band show-ját egy szintén igen élethű „tisztelgő” és zenekara vezeti fel ezen a szombati estén. A Room Service Csákvári Lacija megdöbbentően hasonlít Bryan Adamsre, és ez nemcsak a fizimiskájára, az orgánumára is vonatkozik. Csapatával maximális hitelességgel tolmácsolják a puritánságáról (is) híres kanadai ikon dalait a Please Forgive Me-féle balladáktól kezdve a húzósabb Adams- rockdalokig.

Kiss Forever Band
Room Service Bryan Adams Tribute
2014. 04. 19. 20:00
Barba Negra Music Club

21:00 - "KISS GLAM SET" (dalok a 83-92 közötti korszakból smink nélkül)
22:00 - Room Service / Bryan Adams tribute band
23:00 - "KISS CLASSIC SET" (dalok az első 6 KISS stúdióalbumról)

Web:
http://www.bryanadamstribute.hu/
http://www.kissforeverband.hu/
https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB
http://www.barbanegramusicclub.hu

 

Kiss Forever Band - I Was Made For Lovin' You

 


 
Címkék: 
Kiss Forever Band
Room Service Bryan Adams Tribute