Bejelentkezés

x
Search & Filters

W.A.S.P.: Black Lawless-nek megrepedt az egyik csigolyája



Május 18-án ért véget a W.A.S.P. Európa-turnéja, amelynek utolsó koncertjein Blackie Lawless ülve énekelt és gitározott (bővebben itt). A frontember porckorongsérvvel küzdött, azóta viszont kiderült, hogy az egyik csigolyája is meglepett, de ha minden jól alakul, az augusztus 4-én induló amerikai turnéra így is rendbe jöhet.
 
"Pont hétfőn volt tíz éve, hogy eltört a jobb combcsontom, és bár ez egy hosszú és bonyolult történet, a lényeg az, hogy a mostani sérülésem is ennek a következménye, mivel kiderült, hogy igazából nem is kellett volna felkötniük a lábamat a combcsonttörés után, de mégis ezt tették, a gerincem pedig hozzászokott ahhoz a testtartáshoz, és ezzel kezdődtek a gondok még az előző amerikai turnénkon. Ezután úgy tűnt, hogy rendben vagyok és Európában már nem lesz semmi baj, de aztán rá kellett jönnünk, hogy sajnos ez nem így van. Porckorongsérvem lett és idegi fájdalmam alakult ki, amit nem is tudok szavakkal leírni. Aki még nem érzett ilyet, az el sem tudja képzelni, hogy milyen, de szerintem az magáért beszél, hogy a berlini orvosok azt mondták, hogy többen inkább öngyilkosok lettek, hogy ne érezzék tovább ezt a fájdalmat.
 
Szintén Berlinben derült ki, hogy a csigolyáim elkezdtek összeroppanni, az egyik pedig meg is repedt. Ez vezetett ahhoz, hogy Zürichben nagyon erősen görcsöltem és kapaszkodnom kellett Elvis-be, a mikrofonállványomba, miközben próbáltam énekelni és gitározni is. Egyébként, bár a csigolyarepedés rosszul hangzik, nem ez az első eset, hogy ilyesmi történik velem. 92-ben a The Crimson Idol turné egyik állomásán túl közel mentem a színpad széléhez, a rajongók lehúztak maguk közé, amitől hátraestem, többen pedig rám zuhantak. Szóval egyszer már átéltem ezt, így tudom, hogy magától meggyógyul, de azért rásegítünk egy kis vízi terápiával. Az orvosok azt mondták, hogy nyolc héten belül rendben leszek, úgyhogy mire kezdődik az amerikai turné, készen fogok állni rá."