Bejelentkezés

x
Search & Filters

Yes: Jon Anderson álmában látta Chris Squire-t



Július 9-én a Budapest Arénában lép fel a Yes legendás egykori énekese, Jon Anderson, aki nemrég a Rolling Stone magazinnak mesélt arról, hogy álmában látta a banda 2015-ben elhunyt basszusgitárosát, Chris Squire-t.
 
"Még 2015-ben történt, nem sokkal Chris halála után. Maui-n nyaraltam a feleségemmel és az egyik este volt egy csodaszép álmom: egy köntösszerű ruhát viselő gyönyörű nőt láttam. Úgy nézett ki, mint egy angyal, és valószínűleg az is volt. Az ég felé emelte az ujját, és akkor láttam meg Chris-t. Könnycseppek gördültek le az arcán, de közben mosolygott. Amikor felébredtem, elmeséltem a feleségemnek, hogy láttam, ahogy Chris elindul a mennyei fényesség felé, mire Jane azt felelte, hogy biztos ezzel az álommal akarta megüzenni, hogy szeret engem. Én is imádtam Chris-t. Szinte testvérek voltunk. Csodálatos élmény volt ilyen formában újra látni őt."
 
 
A budapesti koncerten a teljes Close To The Edge album mellett egyéb Yes klasszikusokat és néhány meglepetést is hallhatnak majd tőle a rajongók. Facebook esemény itt!
 
Jon Anderson nyári Európa-turnéjának állomásai:
 
Július 09. Budapest
Július 11. Prága
Július 15. Bad Doberan
Július 19. Madrid