Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zakk Wylde - „Ütős lesz az új Black Label Society album"Elkezdett dolgozni az új albumon a Black Label Society, melyet várhatóan 2014. tavaszán tarthatunk majd a kezünkben.  Az elmúlt időszakban a zenekar minden napja írással, írással, és írással telt. Zakk Wylde, a zenekar frontembere a következőket mondta a billboard.com-nak:

„Az egész a kemény riffekről és sok más dologról fog szólni, de már most tudom, hogy mindenki szeretni fogja. Az 'Order Of The Black' három éve jelent meg, ami elég hosszú idő. Igazából ez alatt az idő alatt is turnéztunk, dolgoztunk, és egyéb dolgok, szóval nem a kertben ücsörögtünk. Most jön egy újabb alkotó korszak, és újra indulhatunk turnézni. Őrületes egy dolog, de hát imádjuk ezt csinálni.”

A Black Label Society új koncert DVD-je, az ’Unblackened’ szeptember 24-én jelenik meg az Eagle Rock Entertainment gondozásában. A koncertfilmmel együtt megjelenik az anyag audió verziója is, Zakk kiadójától, az eOne Music-től. A dupla albumon helyet kapott továbbá 6 olyan dal is, melyet a DVD nem tartalmaz, többek között a ’Queen Of Sorrow’ és a ’Won't Find It Here’ akusztikus verziója, és Leon Russel két feldolgozás dala is, a ’Song For You’ és az ’Ain't No Sunshine When She's Gone’.

 


 
Címkék: 
Black Label Society
zakk wylde