Bejelentkezés

x
Search & Filters

ILL NINO

 
Helyszín: 
Időpont: 
2012. június 28. csütörtök, 19:00

Pont egy év után ismét Magyarországra látogat az ILL NINO! Ráadásul nem is akárhogy: a zenekar egy exkluzív 4 állomásos nyári turné keretében érkezik hazánkba, ráadásul itthon nem egy fesztiválon játszik a banda, hanem mindenki nagy örömére testközelből lesz látható és hallható a produkció, úgy, mint anno pár éve a Kultiplexben.  Aki akkor ott volt azon a bulin, az tudja hogy mi várható, aki pedig nem volt jelen akkor, annak itt a nagyszerű lehetőség!

Aki egy kicsit is járatos a modern kemény zenében, az 1999-ben New Jersey/New Yorkból indult zenekart valószínűleg nem kell bemutatni. Az Ill Nino-nál tökéletesen olvadnak össze a spanyol szövegek, a flamenco gitárok, latinos, törzsi dobok, salsa beütések és a keményen zakatoló metal riffek, megfűszerezve Cristian Machado üvöltéseivel és dallamaival. Megalakulásuk óta öt nagyszerű lemezt tettek le az az asztalra és mindegyikből több százezres eladásokat produkáltak.
A zenekar alapítója és motorja Dave Chavarri (dobok), az ILL NINO megalakulása előtt többek között olyan nagyszerű bandákban játszott, mint pl. a PRO-PAIN vagy az M.O.D.
Ami még érdekes lehet, hogy 2003-ig az ILL NINO-ban játszott Marc Rizzo (Soulfly), majd az ő helyére érkezett a Machine Head-ből Ahrue Luster.

Hazai részről négy rendkívül tehetséges zenekar melegít majd be: Csakazértis, Just Another, Still With Soul, Subway.
A belépőt,  érdemes még Május 10-ig beszerezni, mert 200 db limitált példány van nagyon kedvező áron!

Kapunyitás: 18:30