Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ingyenes metal est a WhiteFÜLben - Ankh, We Will Rise

 
Helyszín: 
WhiteFÜL Live Music Pub
Időpont: 
2013. március 18. hétfő, 21:00

A WhiteFÜL Live Music Pub különlegessége, hogy hétfő esténként élő zenés szórakozást nyújt a budapesti zenekedvelőknek, egyetemi klub lévén teljesen ingyenes belépéssel. Hétről-hétre más stílusú estéket rendeznek, így a féléves koncertsorozatban mindenki megtalálhatja a neki való bulit. A hosszú, pihenős hétvége után kössétek fel a nadrágokat, hiszen a metal rajongóknak kedvezve 2 húzós banda lép fel: a szimfonikus és folkos melodeath-t játszó tatai Ankh és a modern metalban utazó tatabányai We Will Rise.

Az estét a We Will Rise nyitja 9 órakor, akik először mutatják meg magukat a budapesti közönségnek. Saját dalaik megszólaltatása mellett egy-két feldolgozás is tarkítja programjukat. A zenekar jelenleg első kislemezén dolgozik, ami hamarosan megjelenik. Egy kis ízelítő a munkásságukból:

Klikk ide: We Will Rise – Amok

https://www.facebook.com/photo.php?v=322977754392112

Utánuk az Ankh következik, akik idén márciusban ünneplik a zenekar fennállásának 5. évfordulóját. A februári Folk Farsangon már jól bevált felállással, bővített műsorral és meglepetéssel érkeznek. Néhány szám erejéig Székely Ádámot (Bastards of Bodom, Iced Inside) láthatjátok a dobok mögött, és ismét élőben szól majd a hegedű Rigó Márton jóvoltából.

Klikk ide: Ankh – The Longest Journey (Part I.)

https://www.youtube.com/watch?v=svQhWV3xSdM

We Will Rise:

http://www.facebook.com/wewillrisetheband?ref=ts&fref=ts

 

Ankh:

http://www.facebook.com/AnkhTata