Bejelentkezés

x
Search & Filters

PARKWAY DRIVE

 
Helyszín: 
Fellépők: 
Parkway Drive
Emmure
The World Alive
Structures
Időpont: 
2012. november 29. csütörtök, 19:30

A Phoenix Music Hungary és a Dürer Kert bemutatja:

2012. november 29. Budapest @ Dürer Kert 19.00
PARKWAY DRIVE (AUS)
EMMURE (USA)
THE WORD ALIVE (USA)
STRUCTURES (CAN)

Nagy örömmel jelentjük be, hogy négyévnyi várakozást követően ismét egy klubkoncert formájában lesz megtekinthető Budapesten napjaink egyik legnépszerűbb és legismertebb metalcore-bandája, az ausztrál Parkway Drive. Így akik tavaly a Hegyalján szerették meg Winston McCallékat, esetleg a mára legendássá vált 2008-as Never Say Die! óta várják a kordontól mentes önfeledt koncertélményt, méltán készülhetnek az év második felének legnagyobb volumenű eseményére.

A Byron Bay-i formáció az előző évtized elején alapozta meg az ausztrál metalcore világhírűvé válását, hiszen az azóta nem kevésbé elismert – és júliusban a Dürer Kertbe látogató – I Killed The Prom Queennel adtak ki egy megosztott kiadványt. A zenekar azonban már ekkor is igyekezett megtalálni saját hangját, és a metalcore második hullámában a göteborgi ihletésű csontdallamok honosítása mellett az ezredforduló disszonáns témáit és dalszerkezeteit gondolták újra. Ennek első mérföldköve a bemutatkozó EP kiadása után a Killswitch Engage gitáros Adam D. vezénylete mellett rögzített Killing With A Smile lett, amit a srácok kétszer is bemutattak Budapesten: egyszer a Darkest Hour, egyszer a Shai Hulud vendégeként. Az igazi áttörést azonban a második nagylemez, a Horizons hozta meg, amely az addigra elmetalosodó színtéren újította meg bivalyerős dalaival és kíméletlen breakdownjaival az új utakra tévedő műfajt. Ugyan már az album kiadását is megelőzték a világkörüli turnék, a Horizons ebben is új lendületet hozott, hiszen az olyan dalok, mint a Carrion vagy az Idols and Anchors, kérdés nélkül állították maguk mellé azokat is, akik korábban nem voltak érdekeltek a metalcore-ban. Ezért is történt, hogy a banda harmadik nagylemezét, a Deep Blue-t már egy egész világ várta, és a zenekar harmadik alkalommal is képes volt a maradéktalan megújulásra, hiszen az egyes dalok egy komorabb, előremutatóbb irányt sejtettek. Ennek betetőzését a most készülő új nagylemez dalai teljesíthetik majd ki, így a Dürer Kertben ismét ereje teljében láthatjuk napjaink egyik legszenvedélyesebb zenekarát, akik három másik nemzetközileg elismert bandával térnek vissza hozzánk, az ő kilétüket azonban július 2-ig homály fedi. Azonban a legelfogultabb és leggyorsabb rajongók számára a Revolution Store-ban (1065, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) kedvezményes jegyvásárlást biztosítunk június 11. és 24. között, ahol 5500 forintért lehet hozzájutni korlátozott (mindössze száz darab) számban az egyes belépőkhöz. A tényleges elővétel június 25-én veszi kezdetét 6000 forintos jegyárral, míg a koncert napján megváltott jegyhez 6500 forintért lehet majd hozzájutni.
Jegyárak:

Elővétel: 6.000 Ft (2012. június 25-től)

Helyszínen: 6.500 Ft

Jegyelővételi helyek: Dürer Kert, Revolution Store, Westend Speed, CD Pince, Underground Store - valamint a TEX/Eventim rendszerében.