Bejelentkezés

x
Search & Filters

Asphalt Horsemen, Magor koncert a Barba Negra Trackben

Újj Kristóf képe
Újj Kristóf

2020. augusztus 23-án a budapesti Barba Negra Trackben játszott a Magor. Vendégük az Asphalt Horsemen volt. A hangulat igencsak családias volt, az este az 500 fős korlátozás ellenére közel sem volt teltházas. Mondhatnánk, hogy az Asphalt Horsemen megvárakoztatta a közönségét, de az igazság az volt, hogy meg kellett várni, hogy össze jöjjön a közönség, és ne tíz ember előtt kelljen megkezdeni a koncertet.

A várakozás meghozta gyümölcsét, és senki sem bánta, aki csak ott volt. A mostani aszfaltozás is olyan élmény zene volt, amit sosem lehet megunni. A srácok igazi amerikai jellegű southern rock zenét játszanak. Ha a húrok közé csapnak, az arcokra letörölhetelen mosoly ragad, fogy a sör, mozgnak a nyakak, és már-már érezzük is magunk alatt a Harley-t. 

A jászsági szigorítás is a jól megszokott hangulatot hozta a színpadra. Az Asphalt buli végére azért megtelt a nézőtér. Bátran állíthatjuk, hogy mind zeneileg, mind hangtechnikailag, mind show tekintetében a Trackbe az elmúlt hetekben az egyik legszínvonalasabb estét hozták el nekünk a srácok. Hosszú műsoridő, terjedelmes setlist mellett Diószegi Kikit is láthattuk egy szám erejéig a színpadon, aki legutóbbi stúdiós felvételeikben volt segítségükre. Hamár stúdió és új számok, akkor a legújabb klippjük két főszereplőjét is a színpadra hívták egy nagy taps erejéig.