Bejelentkezés

x
Search & Filters

Corona Killer Feast - Felpezsdült az élet az S8-ban is

Újj Kristóf képe
Újj Kristóf

 

Pénteken beindult az élet ismét a főváros Undergrund központjában is, az S8-ban. A három elsőként fellépő zenekar az Our Last Drop, a Gyermekláncfűrész, és a BHC zenekar voltak. A belépés az első bulin itt is ingyenes volt.

 

 

Our Last Drop nyitott, akik már fél éve nem álltak színpadon. A lassan törzsvendégnek számító srácok gyorsan visszahozták a régóta hiányzó pezsgést a kis pincehelységbe. Néhány feldolgozással fűszerezve, hallhatttunk saját számokat, újakat és régieket is tőlük. A legnagyobbat bulizók között ingyen sör jegyet is osztogattak, úgyhogy muszáj volt a közönségnek is oda tennie magát már az este elején!

 

A Gyermekláncfűrész ütős Master Of Puppets feldolgozással vette át az uralmat a színpadon. Ezek után Deep Purple, Slayer, Judas Priest, Iron Maiden feldolgozásokkal daraboltak tovább a fiúk. 

 

A BHC zenekar kezdésére száj nem maradt szárazon. Sörben pogó, sörösüveg törés és néhány, magát túl jól érző punk,  színpadról többször is meg kellett kérdezni, minden rendben van-e odalent. A zavartság a színpadon is felbukkant, ugyanis egy szám lemaradt a setlisjükről, de szerencsére bakit gyorsan orvosolva, még időben eltolták a srácok.

 

Kezd úgy tűnni, hogy az összes szórakozóhely vissza tér a normál kerékvágásba lassacskán. Az 500 fős korlátozások még élnek, azonban jó látni, hogy egyre több helyen kiereszthetjük a gőzt a megfáradt hétköznapok után. 

 

Esemény(Nem tárolt): 
Corona Killer Feast