Bejelentkezés

x
Search & Filters

Atomic Playboyz

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

A zenekart 2013-ban középiskolás évei alatt alapította Yeah Tee és Norbi Ramone olyan kedvenc bandáik hatására mint: Billy Idol, Faster Pussycat, Michael Monroe, Pretty Boy Floyd, Mötley Crüe, Poison...stb.

Az első 3 akusztikus koncertet Szolnokon,Budapesten,és Szlovákiában adták ezt követően hamarosan meglett a teljes felállás amivel egy éven keresztül koncerteztek Budapest számos klubjában és néhány vidéki városban nem kevés sikerrel.Majd az ezt követő évben játszottak a The LastVegas (USA) zenekarral.

2015 elején a feldolgozások mellett 4 saját számot játszottak a Pecsa cafe-ban ahol a legendás Michael Angelo Batio előzenekaraként nyitottak már új felállásban. A zenekarhoz csatlakozott Titusz Glamchild és Dan Dalton.

A koncerteken hallható tételekből azóta megjelent 3 dal és egy road movie jellegű videoclip, ami a 2015 ös őszi Shock Your Gen turné pillanatait tartalmazza. Jelenleg a debütáló albumon dolgoznak, emellett minden hónapban igazi időutazás szerű bulikat adnak a saját és a 80-as és korai 90-es évek dalainak feldolgozásaival együtt. A zenekar külsőségekben és lendületben is ezekre az évekre hajaz, leginkább a Glam/Sleaze/HardRock kategóriába lehetne kategorizálni, amelyet jelenleg itthon csak ők képviselnek.

Videók

  • ATOMIC PLAYBOYZ - PYRAMID
  • ATOMIC PLAYBOYZ - SHOCK YOUR GEN
  • ATOMIC PLAYBOYZ - JUNK 'N DRINK
  • ATOMIC PLAYBOYZ - FOR A NIGHT

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Norbi Ramone
ének
YeahTee
szólógitár
Dan Dalton
basszusgitár
Titusz Glamchild
dobok
Címkék: 
Atomic Playboyz