Bejelentkezés

x
Search & Filters

Baby on the Woods

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Biográfia: 

A kecskeméti székhelyű zenekar 2009 óta működik gördülékenyen, amóta a srácok eldöntötték, hogy megmutatják mit hívnak ők garázs rocknak. Az első 2010-es koncertek után kiderült, hogy rengeteg energia és elsöprő lendület járja át a fellépéseket. Talán ez különbözteti meg a zenekart a többi fiatalokból álló bandától.

2011 nyaráig a fél országban rengeteg klubban és kisebb fesztiválokon léptek fel, ahol mindig néhány új rajongó tette hangulatosabbá a bulikat. A keleti régió legnevezetesebb tehetségkutatóján különdíjjal jutalmazták a csoportjából első helyen döntőbe jutó formációt. A koncertezés közben a próbateremben rögzítették mindig az aktuálisan elkészült új számok demo felvételit, amiket 2011 nyarán Garage Days címen szerzői kiadásban kiadtak.

Még ez év tavaszán szerveztek egy nagyobb koncertek Kecskméten ami néhány helyi cég -akik látták a lehetőséget a zenekarban- támogatásával rögzítésre került és elkészült egy HD koncert film ami egyedülálló a helyi fiatal zenekarok körében. Venégzenekarként több országos hírnévnek örvendő zenekar mellett megfodultak egy-egy koncert erejéig (Nemjuci, Superbutt...), akiktől mindig pozitív, építő riktikát kaptak. Ganxsta Zolee látta a legtöbb fantáziát a formációban és meghívta a 2012-es "Mitiszó?" névre hallgató országos turnéjukra. A koncertsorozatra készült egy négyszámos kiadvány "Let it go!" címmel.

"A zene alapját A Kapitány ósdi basszusgitárjának röfögése adja, ami a lányok szívének legsötétebb bugyrai felé tart, ott szabad a csók, a szex és lehetsz bárki, az estét úgysem úszod meg szárazon. A Baby on the Woods egy új formáció, akikről még nagyon sokat fogtok hallani, feltéve, ha el nem adják magukat, hogy 50 éves korukig heti háromszor Nikki Sixx nappalijában nyomják a rock n roll-t. Ez a garázs banda nagyon él a színpadon, a riffek mesterien vannak összerakva, ha ezek megérzik a füst szagát, nehéz őket lerángatni a színpadról. Mélyről jövő energia hatja át a bugyiszaggató punk rock-os garázs zenét. Röviden: Baby on the Woods! A fiúk nem tökölnek feldolgozásokkal: Egy műhelyből igen hosszas munka után átalakított és rózsaszínre pingált próbatermükben, a B.o.A. records(Garage studio)-ban folyamatosan készítik a hullámzó minőségű demokat csak hogy senki ne unatkozzon."
 

Videók

  • Baby on the Woods - Just Talk
  • Baby on the Woods - Let me be
  • Baby on the Woods - Misery

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Versegi Ádám
gitár
ének
Gál Bence
gitár
Gál Máté
basszusgitár
vokál
Homoki Balázs
dob