Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hell is Harmony

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

A Hell is Harmony 2008-ban született. Miután elég dal íródott, a banda koncertezni kezdett Skócia körül (Edinburgh, Glasgow, Dundee, Perth), mindig jó értékeléseket kapott és lelkes támogatókat kezdett gyűjteni. A zenekar stílusát a metal-rap-hardcore keveréke jellemzi. Ugyanebben az évben a zenekar egy demo lemezt vett fel, “EAT YOUR VICTIMS” címmel,  amin négy dal hallható (Train, Psycho, Eat your victims, Mechanical puzzle box).

A következő évben új demo került felvételre. Az “I HAVE FIRE IN ME” nevet kapta, amin négy új dal kapott helyet (Hell is harmony, Fairytale, Better than Better, and Toxic kiss).

A 2010-es év remekül kezdődött – A Hell is Harmony a Lower than Atlantis előtt játszott, miután a LTA azt mondta, hogy a HiH volt a legjobb előzenekar egész turnéjuk alatt.

2011-ben új felállással, újult energiával, a zenekar megragadta az alkalmat és újra koncertezni kezdett nagyobb közönség előtt. Még ebben az évben egy új album került felvételre, a címe “Opium”. A dalhoz egy videoklipp is készült, ami online megtekinthető.

2012-ben a banda lehetőséget kapott, hogy Skóciában turnézzon a dark-goth-rock stílus lengyel legendájával, a Closterkeller-rel. Néhány hónappal később, a zenekar Lengyelországba utazott és lenyomott egy szettet, ahol többek között játszott a Decapitated is. Októberben a banda megkapta a  ‘Tattoo Jam 2012 Band of the Year’ címet, azzal, hogy megnyerte a bandák csatáját (Battle of the Bands), a 2012-es Tattoo Jam-en, Doncasterben.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Gabor Kozak
dob
Bart Masiukiewicz
gitár
Jakub Suchomski
basszusgitár
Mike Mikhell
ének