Bejelentkezés

x
Search & Filters

KabinLáz

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

A zenekart 2013 elején alakította három egykori S.R.B.-tag, Jakab Imre gitáros, Papp Norbert énekes és Hajdú Tibor dobos, valamint Vona Zoltán basszusgitáros. Már a megalakulás évében megmutatták magukat több kisebb fesztiválon, városi rendezvényen, többek között a Reckless Roses és a Cube zenekarok társaságában. Az év második felében a helyi Ladány Televízióban és a Ladányi Hírek hasábjain is adódott bemutatkozási lehetőség.

2014 márciusában énekesi különdíjban részesültek a Hajdúszoboszlón megrendezett 8. SzobRock Tehetségkutatón. Decemberben Álomféreg címmel elkészült a 2 dalt tartalmazó bemutatkozó anyag, mely letölthető a zenekar SoundCloud oldaláról. Közben megtörtént az első tagcsere is: Vona Zoltán basszusgitáros helyére Sárközi Ádám érkezett.

A 2015-ös év első fele a koncertek (a Red Alert, Died By Johnny és KülönKiadás zenekarokkal) és tehetségkutatók jegyében telt, ezek közül is kiemelkedik az április 18-án, a szarvasi Granárium Zebra Klubban megtartott Dobbantó tehetségkutató, ahol 3. helyezést értek el.

 

Videók

  • KabinLáz - Álomféreg

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Papp Norbert
ének
Jakab Imre
gitár
vokál
Sárközi Ádám
basszusgitár
Hajdú Tibor
dobok
Címkék: 
Kabinláz