Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mézga Aladár Sound System

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Biográfia: 

Hogy is kezdődött? MCPeriksz írt egy számot Slágergyanús címmel és úgy döntött, hogy alkot köré egy előadói csoportot. A cél az volt, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára és búskomorságot gyógyítson pusztán a vidám zene és az audiovizuális humor eszközeivel. Azóta számos dal, videó és koncert bizonyította, hogy a M.A.S.S. valóban jótékony hatással van a közérzetre. 2009-ben a csapat a Pécsi Egyetemi Napok tehetségkutatóján bronzérmet szerzett, a nyeremény fellépési lehetőség volt a Fishing On Orfű fesztiválon.

2009 őszén még a tévében is benne voltunk, A tacskóm és a zacskóm című ballada refrénjét így már szinte az egész ország hallotta, kár, hogy a versszakokat nem mindenki, mert azok jobbak. A lényeg, hogy volt ilyen élmény, tessék minket keresni továbbra is a neten.

A Mézga Aladár Sound System az ország legőrültebb slágergyárosaiból keletkezett. Őrült jelmezeikkel és videóikkal, valamint hülye színpadi viselkedésükkel minden bizonnyal megmozgatják a nevetőizmokat. A négy fenegyerekhez csatlakozott egy hölgy is, név szerint Ági, aki tovább színezi és még élvezhetőbbé teszi a produkciót, nem beszélve az optikai tunningról.

2012-ben rögzítettük végre első lemezünket, Fülbemászó címmel. Ez hozta meg számunkra a világhírt, ami elől bátran elbújtunk.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Csizi
ének
Söpi
gitár
ének
Funky
basszusgitár
ének
Sziget Ági
ének
Andor
dob