Bejelentkezés

x
Search & Filters

Morre

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

A Morre [mór] 2008-ban alakult Kanadában Igor és Adrian kezdeményezésével, majd rövid időn belül csatlakozott hozzájuk Tyler. A stílusuk a klasszikus rockzenén belül egyedülálló, nehéz őket bármelyik műfajba besorolni. Zenéjükben meghatározó a két énekes és a háttérvokál többszólamú, együttes hangzása. Dallamaikban fellelhetőek keleties motívumok, és a kellemes tábortűzi hangulat, dalszövegeik gyakran misztikus témákat dolgoznak fel.

Első lemezük 2010-ben jelent meg "…Out there" címen, és ezt egy évvel később követte a második, a "Contrast". Ezt követően döntöttek úgy, hogy Európában is szerencsét próbálnak. Akusztikus hangszerekkel felszerelkezve több mint két hónapon át turnéztak Romániától Angliáig.

2012 júliusában a "Morphine" című album látott napvilágot, melyet ismét egy európai koncertsorozaton mutattak be.

2013 elején Tyler elbúcsúzott a bandától, helyét a doboknál James vette át. A zenekar a megalakulása óta kereste a megfelelő basszusgitárost, és úgy tűnik Dan személyében végre meg is találta.

A zenekar az új felállásban sem veszített lendületéből, számos kanadai koncert után 2014 júliusában elkészítette a negyedik CD-t "Rock" címmel. Augusztus elején kezdődik a harmadik turnéjuk kontinensünkön.
 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Adrian Tonceanu (Fuser)
ének
gitár
Igor Laze
ének
gitár
Dan Ayalon
basszusgitár
James Rose (Jones)
dobok
vokál
Címkék: 
Kanadai rockzenekar