Bejelentkezés

x
Search & Filters

Murders Coming Back

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

A Murders Coming Back nevű punk-core/horror punk formáció 2008 augusztusában alakult, egy zabolátlan kerti party keretében. A banda megalakulását az ihlette, hogy egy közös barátot szerettek volna elbúcsúztatni, (Paris Noble) aki épp akkoriban költözött külföldre. Az akkori tagok:,Zsumbi, Fyczek, Velő és Tappancs úgy gondolták, hogy mielőtt Paris elhagyja az országot, csapnak egy bulit a tiszteletére. Ígyhát sok sör és némi átgondolás után, megszületett a Murders Coming Back zenekar. Az elkövetkezendő időszakban az együttes összerakott egy 4 számos kis demót, ami a "The Funny Crypt" nevet kapta. Az M.C.B. igyekezett követni ebben az időben a régebbi punk-rock/horror punk bandák által kitaposott utat. Mind zenéikben, mind pedig kinézetükben igyekeztek hangulatossá és horrorisztikussá tenni fellépéseiket.

A 2009 es év leginkább a koncertezésekről, és bulizásokról szólt. Ebben az évben ismerkedett össze az együttes az alföldi Living Dead Army nevű szintén horror műfajban nyomuló bandával, akiknek sok jó közös koncertet köszönhetünk. Ugyanebben az évben egy másik, szintén győrszentiváni együttes is nagy szerepet játszott a Murders életében. A KB.G nevű együttessel rendszeresen koncerteztünk együtt.

Aztán 2010ben elkészült az Under My Floor nevű 10 számos demó. Ez a kislemez Vigi (aurora) segítségével készült el. Ezt követően szintén koncertek következtek és lassan ismerté vált a punk-hardcore színtéren a Murders Coming Back. Azomban a 2010 es év végére az együttes lelkesedése megcsappanni kezdett, így kissebb cívódások és nézeteltérések után a banda 2 évig szünetet tartott.

2012 közepén aztán újra összejött a banda egy része: Fyczek, Tappancs, és az újdonsült dobos: Misi személyében. A korábbi dobos: Velő átment a Nohanded Painter nevű együtteshez, Zsumbi pedig kishíján pedagógiai pájára lépett...

Nem kellett sok idő, hogy az új dobos Misi (KB.G. énekes, gitáros) megtanulja a számokat, és nemsoká egy új basszusgitáros (Balázs) is csatlakozott az együtteshez. Így hát az M.C.B. újult erővel csapott a lovak közé... Azaz csapott volna, ha nincsenek ismét fennakadások: Valami még hiányzott.... ígyhát 2013 januárjáig ismét egy kissebb szünet következett. Ekkor jött egy meghívás, amit a Concrete Sox nevű brit bandának köszönhet a Murders Coming Back: Lehetőség támadt arra, hogy a M.C.B. Külföldön is megmutassa magát. Ezen felindulva a banda ismét ihletet kapott a zenélésre, visszahívták a régi basszusgitárost (Zsumbi) és azonnal nekiláttak új lemezük elkészítésének, mejnek címe Storm Of Doom.

Az új lemezen sokkal igényesebb dallamok,összetettebb témák, érdekfeszítőbb dalszövegek várhatók, mint az eddigieken. 2013 ban ismét koncertek várhatók itthon, és külföldön egyaránt. ....... visszatértünk!

2015-ben kisebb tagcserén esett át a zenekar de ez nem szabott gátat a lendületben és még 2015-ben megjelent legújabb albumunk, amely a New Sun Born címet viseli.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Czifrik Mihály
gitár
Farkas Martin
basszusgitár
Vanhall Gergely
ének
Farkas Márk
dobok