Bejelentkezés

x
Search & Filters

Primitív

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1999

További képek

Biográfia: 

A zenekar 1999. október 10.-én alakult IHB néven, Mecséren. Akkori tagok: Sulyok Balázs gitár, Ozsgyán Krisztián dob, Horák Balázs (Csöves) gitár.

Ekkor ének még nem volt. Pár hónap után Sulyok Balázs és Ozsgyán Krisztián átmentek a Stan & Punk zenekarba. Kb. fél évre rá új tagokkal ismét dübörgött a zenekar: Horák Gábor (Csöwke) dob, Fábik Dávid ének, Szabó Róbert gitár, Horák Balázs gitár. Kis idő múlva Dávid nélkül folytatódott, Balázs áttért énekre és basszusgitárra.

2002 tavaszán Horák Gábor helyett ismét Ozsgyán Krisztián vette át a dobot. Akkoriban lett rögzítve egy négy számos demó (2002 március). Ez a hármas 2002 augusztusában felbomlott.

2004-ben volt még próbálkozás móri zenészekkel, de ők inkább a feldolgozásokat részesítették előnyben, így hamar elváltak útjaink. 2005-ben Csöwke vett egy dobszerkót és újra összehozta a zenekart. Horák Gábor dob, Orbán András (Alex) basszusgitár, Horák Balázs gitár, ének.

Ez a formáció 2007 őszén véget ért. 2009 március 22-től ismét aktív a csapat. (Nagyban köszönhetjük Andrásnak, aki szerzett próbahelyet). Sajnos egy év remek zenélés után Orbán András kiszállt a zenekarból, időhiány miatt. Így a basszusgitárt ismét Csöves vette át. A második gitárost hamar megtaláta a zenekar, Szabó Róbert személyében.

2010. október 5-én Kopi kilépett a zenekarból, egyéb elfoglaltságok miatt, majd egy hónap múlva Konzy és Robi is kiszálltak. A dobok mögé Németh Jenő ült. 2011 nyara sem telt el esemény nélkül, ugyanis Győzőnek a munka miatt sajnos nem maradt ideje a zenekarra, így a gitáros posztot újból Robi tölti be.

2013. januárban Robi kilép a zenekarból! Helyét Csiszér Szilárd vette át!

Videók

  • Primitív - Nem vagyok győztes!
  • Primitív - Válság
  • Primitív - Átvertek
  • Primitív - Munka után!

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Horák balázs
basszusgitár
ének
Csiszér Szilárd
gitár
Németh Jenő
dob
Képesi Patrik "Patya"
gitár