Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock Generations Band

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2017

További képek

Biográfia: 

Zenekarunk aktiv és újrakezdő amatőr zenészekkel alakult 2017.- ben. Pepi barátommal aki a dobosunk, határoztuk el még 2016 ősz végén hogy alapítsunk egy zenekart, ami azt a zenét játsza melyeket kiválasztottunk ill. tervbe vettünk!

Hosszas előkészítés után sikerült rátalálni olyan zeneész barátokra, akik a mai napig is velünk vannak. A korosztály vegyes, van nem sokkal több a 30 - nál, de vannak ennél jóval idősebbek is.  Már az alakuláskor kiderült hogy a zenei  érdeklődésünk egyezik, így a számok kiválasztásánál nem volt probléma, 70-80-90 évek rock dalaiból szemezgetve alakítottuk ki a repertoárunkat. Tervezzük saját számok beépítését, előkészületek folynak ebben az irányban az ötleteket kell a zenekari hangzásra elkészítenünk. Egy szerzeményünk már szerepel a track list-ben, jó kritikája van. Terveink között szerepel saját lemez kiadása , természetesen első fázisát a számaink játszható formába hozását kell megvalósítanunk.

Megalakulásunk óta jó pár koncerten vagyunk túl, van olyan élőzenés hely ahol több alkalommal adtunk koncertet. Szeretnénk zenekarunkat ismertté  tenni, ezért minden lehetőséget megragadunk ami adódik ill. saját szervezésben is vannak fellépéseink. Szeretnénk megmutatni magunkat nagyobb rendezvényeken,
 

Videók

  • Rock Generations Band - 20th Century Boy

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Köhler Norbert
ének
Csonka Sándor
gitár
Kovács László
gitár
Michnyák András
basszusgitár
Reinprecht Lajos
dobok