Bejelentkezés

x
Search & Filters

A The 69 Eyes bemutatja új albumuk, az ’X’ borítójátA helsinkii gothic metal együttes Stockholmban végzi el a tizedik stúdióalbumuk, az ’X’ utolsó simításait, melynek hazai kiadását szeptember végére tervezik az RCA/Sony Music-on keresztül, míg Észak-Amerikában és Európa többi országában a Nuclear Blast jelenteti majd meg. A nagylemezt augusztusban a ’Red’ című single fogja felvezetni.

Az ’X’ keveréséért Stefan Boman (The Hellacopters, Bullet) volt a felelős. „Az új album minden eddiginél dallamosabb, és egyben melankolikusabb is” mondta Jyrki 69. „Mikor végighallgattuk a nyers, befejezetlen albumot, mindenki libabőrös lett – ez a legeslegjobb The 69 Eyes lemez, amit valaha készítettünk!”

A The 69 Eyes lassan három éve nem vett fel videoklipeket, július végén azonban újra nekiáll a filmezésnek a svédországi Gothenburgban. A klip készítését a Revolver Film Company alapítója, Patric Ullaeus fogja felügyelni, aki már többek között a Dimmu Borgir, a Lacuna Coil, az In Flames, a Sonicsyndicate és a Kamelot együttesekkel is dolgozott.

A The 69 Eyes egyébként új, vámpír-stílusú vörösborát is az ’X’-szel egyszerre fogja piacra dobni. A bor, mely a sejtelmesen hangzó „Red” nevet kapta, főleg Svédországban és Finnországban lesz kapható.